Celjski dom je nadvse primeren za skupine, naj bodo to delovni kolektivi, športna, planinska in upokojenska društva, krajevne skupnosti ter mestne četrti.


Kaj vse lahko počnete v Baški in v Celjskem domu?


Baška je znana po svojem čistem morju in po dolgi peščeni plaži, kjer lahko samo počivate na soncu ali pa se udejstvujete v najrazličnejših vodnih športih in dejavnostih. V Celjskem domu si lahko v ta namen izposodite SUP deske in kanuje.


Spomladi in jeseni je Baška priljubljena destinacija za kolesarje in planince. Vsakoletni "Outdoor" festival in kolesarska dirka "4 otoki" so vse bolj obiskani, še lepše pa je priti s "svojo" skupino prijateljev in v miru raziskovati lepote planin. V Celjskem domu si lahko v ta namen izposodite gorsko kolo ali pa pridobite zemljevid in ostale informacije o planinski turi.


Obstajajo tudi skupine, ki pridejo v Baško na najboljšo zabavo, kaj dobrega naredijo za svoje telo in duha, si ogledajo kakšno znamenitost in se veselijo pozno v noč. V Celjskem domu vam v ta namen rezerviramo panoramsko plovbo z ladjo, izposodimo športne rekvizite (kolo, skiro, kanu, SUP deska, žoga in igrišče za odbojko na mivki), pripravimo fantastično morsko večerjo ter vse potrebno, da bo zabava ob priljubljeni glasbi trajala pozno v noč (ozvočenje in mikrofoni).


Skupinam glede na število letujočih rezerviramo sobe v nadstropju Celjskega doma, lahko pa tudi v pritličju.Cenik


ORGANIZIRANE SKUPINE - PENZION PO ŽELJI
Večposteljne sobe; penzion po želji; možnost izposoje kanujev in

SUP desk ter športnih rekvizitov; možnost uporabe ozvočenja in velikega LCD zaslona;

cena po dogovoru


Izpolni obrazec za povpraševanjeIzpolni obrazec za povpraševanje