Sep
23

Zadnji avtobus je zapustil Baško

Učenci II. OŠ Celje in OŠ Lava so zapustili Celjski dom v Baški in so že na poti domov. Želimo jim srečno pot in uspešno šolsko leto!
More...

Sep
21

Orientacija in športne igre

More...

Sep
20

Fantastičen torek je za nami

Danes nas je pričakalo sonce in dodobra smo ga izkoristili. Zjutraj smo najprej tekli, po zajtrku pa smo se odpravili na izlet z ladjo. Obiskali smo otok Sv. Grgur, kjer je bil nekdaj politični zapor za ženske. Tam smo imeli najprej plavalni tečaj (voda je bila ok), nato pa smo nahranili jelena (žal nas je … Nadaljuj z branjem Fantastičen torek je za nami
More...

Sep
20

Čaka nas izlet z ladjo

More...

Sep
19

Uspešen začetek šole v naravi

Začetek šole v naravi je bil tako naporen kot tudi prijeten. Po prihodu v Celjski dom smo se namestili v sobe, sami poslali postelje, pripravili pogrinjek v jedilnici in pojedli okusno kosilo. Po kosilu smo se odpravili na mestno plažo, kjer smo skakali s pomola in učiteljem plavanja pokazali, kako dobro znamo plavati. Ob vrnitvi … Nadaljuj z branjem Uspešen začetek šole v naravi
More...

Sep
19

Tudi II. OŠ Celje v Baški

Tudi učenci II. OŠ Celje so prispeli v Baško.
More...

Sep
19

Učenci OŠ Lava so v Baški

Učence II. OŠ Celje še čakamo…
More...

Sep
16

Konec šole v naravi za Hudinjo in Polule

Otroci OŠ Hudinja in OŠ Frana Kranjca so ravnokar zapustili Celjski dom v Baški. V Celju jih pričakujte okoli 18. ure. Želimo jim srečno pot!
More...

Sep
15

Nestanovitni četrtek

Danes smo imeli malce drugačne dejavnosti, kot smo jih navajeni. Zelo nam je nagajalo vreme, saj nas je dež pregnal ravno takrat, ko smo se kam odpravljali.
More...